page hit counter

siccin 5 full izle türkçe dublaj

Siccin 5, Türk korku filmi yönetmeni Alper Mestçi’nin yönettiği 2018 yılı yapımı bir Türk korku filmidir. Film, bir babanın kaybolmasıyla başlayan ve kızının tuhaf davranışları ile devam eden bir ailenin hikayesini anlatıyor.

Filmde, 12 yaşındaki Hale, annesi, akli dengesi bozuk babaannesi ve halası Azra ile Nevşehir’de tarihi ve ürkütücü bir evde yaşamaktadır. Hale’nin babası daha o doğmadan ortadan kaybolmuş ve bir daha hiç görülmemiştir.

Bir gün, Hale’nin annesi Gülsüm, kızının tuhaf davranışlarından endişelenmeye başlar. Hale’nin geceleri ağlaması, uyurgezerliği ve garip sesler duyması Gülsüm’ü tedirgin eder. Gülsüm, Hale’yi bir doktora götürür, ancak doktor Hale’de herhangi bir fiziksel veya psikolojik sorun bulamaz.

Gülsüm, çaresiz bir şekilde, Hale’nin babasını bulmaya karar verir. Babasının kaybolduğu ev olan eski konağa gider ve orada bir medyumla görüşür. Medyum, Hale’nin babasının bir ifrit tarafından ele geçirildiğini ve Hale’yi de ele geçirmeye çalıştığını söyler.

Gülsüm, Hale’yi korumak için medyumun verdiği talimatları takip eder. Ancak, ifrit çok güçlüdür ve Hale’yi ele geçirmekte kararlıdır.

Film, gerilim ve korku unsurlarıyla dolu, heyecan verici bir hikaye sunuyor. Filmin oyunculukları, özellikle Rüya Önal’ın Hale rolündeki performansı, izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı.

Siccin 5, 17 Ağustos 2018’de Türkiye’de vizyona girdi ve 1 milyondan fazla izleyici tarafından izlendi. Film, Türkiye’de yılın en çok izlenen korku filmi oldu.