page hit counter

wachtpeopledie.tv mangue 937

wachtpeopledie.tv mangue 937

Mangue 937 is een Braziliaanse legende over een vervloekte website waarop het videomateriaal te zien is van een groep tieners die op gruwelijke wijze worden vermoord. Het verhaal gaat dat de website werd gemaakt door een groep satanisten die de tieners offerden aan de duivel. De website is volgens de legende alleen toegankelijk op een bepaalde datum en tijd, en het is gevaarlijk om hem te bezoeken.
[Image of Mangue 937]

Het verhaal van Mangue 937 is ontstaan in 2006, toen een groep tieners uit São Paulo beweerden dat ze de website hadden bezocht. Ze vertelden dat ze gruwelijke beelden hadden gezien van de moord op hun vrienden. Het verhaal ging snel viraal en werd al snel een urban legend.

Er zijn veel verschillende versies van het verhaal van Mangue 937 in omloop. In sommige versies wordt gezegd dat de tieners werden vermoord door een groep Satanisten, terwijl in andere versies wordt gezegd dat ze werden vermoord door een groep geesten. In sommige versies wordt gezegd dat de website alleen toegankelijk is op Halloween, terwijl in andere versies wordt gezegd dat de website alleen toegankelijk is op een bepaalde datum en tijd in de maand oktober.

Het is onduidelijk of het verhaal van Mangue 937 waar is of niet. Er is geen bewijs dat de website echt bestaat, maar er zijn ook veel mensen die geloven dat het verhaal wel waar is. De website wordt nog steeds vaak genoemd op internet en in horrorfilms.